Home

                    Een keuze is een afspraak met jezelf

Referentie

Niels Fundter:

 

ReferentieWat maakte het coachingstraject voor jou waardevol?

“Voor mij was het zeer waardevol aangezien het mij inzicht en richting gaf hoe ik mijn vragen omtrent mijn loopbaan en verdere carriere kon invullen. Door samen met Linda terug te gaan naar de basis en te werken aan het heden beantwoord je zelf de vragen zonder dat je het door hebt. Deze methode bleek voor mij zeer goed te werken”.

 

Waarom zou je Linda als coach aanbevelen?

“Haar passie en persoonlijkheid maken het makkelijk om de stap te zetten aan zo'n traject te beginnen. Ik ben niet zo'n prater en zij kreeg mij snel zo ver dat ik sprak over allerlei onderwerpen. Zij begreep waar ik mee zat en kon ook uit eigen ervaring indenken waar ik vastliep. Haar openheid hielp mij om zelf zo open mogelijk te zijn. Haar enthousiasme en oprechte interesse in mensen spreekt mij enorm aan en ik zou zo weer bij haar terugkomen”.

 

Wat denk jij dat ‘uniek’ is aan Coach aan de Vecht?

“De combinatie van de bijzondere locatie, Linda haar flexibiliteit en openheid waren voor mij onderscheidende factoren. Daarnaast hielp het mij dat Linda een bekende/vriendin was van een oud-collega van mij. Mond op mond reclame helpt. Vandaar dat ik haar graag aanbeveel aan anderen die mogelijk ook zo'n proces willen starten.”