Home

Your time is limited, so don’t let it

         be wasted living someone else’s life

Even voorstellen

Linda van WilsumHet leven zelf is mijn grootste inspiratiebron. Wat beweegt je? Waardoor laat jij je raken? Waarvan krijg je energie? Wat is jouw unieke talent waarmee jij geboren bent?

Wat houdt je tegen om uiteindelijk te worden wie je in wezen bent. Dat is wat mij eindeloos boeit.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij hetzelfde als ademen. Het hoort bij leven, zowel persoonlijk als professioneel. Ontwikkelen staat bij mij voor ontdekken, leren, helen, verbinden, groeien en bewegen. Het is het meervoud van lef, leven!

Het leven zelf zie ik als een grote ontdekkingsreis. Al jaren ben ik zelf onderweg en heb ik onder andere ervaring opgedaan in intuitieve ontwikkeling, healing, stemexpressie, systemische communicatie, schaduwwerk, familie-opstellingen, intuïtief schilderen, yoga en meditatie. En natuurlijk de post HBO opleiding tot coach die ik gevolgd heb.

Ook heb ik in het leven op persoonlijk en professioneel vlak veel meegemaakt. Voor mij is de uitdaging altijd Leef het leven, ga het aan! Ikzelf ga het niet uit de weg, hoe spannend dat soms ook kan zijn.

 

In verbinding brengen van mensen

In mijn werkende leven staat het in verbinding brengen van mensen altijd centraal.

Als directiesecretaresse in het toerisme en later bij Heineken bracht ik vaak werknemers van alle lagen binnen het bedrijf in contact met elkaar, zodat ze echt gingen samenwerken. Dat deed ik van nature. Later heb ik als redacteur bij verschillende bladen gewerkt. Vaak had ik met mensen een persoonlijk gesprek over intieme en intense gebeurtenissen uit hun leven. Hier heb ik ervaren hoe helend het kan zijn als mensen hun persoonlijke verhaal mogen doen en wanneer daar werkelijk naar geluisterd wordt. Dat gaf ook mij veel voldoening.

 

Coachen midden in de natuur

De plek waar ik woon en van waaruit ik coach is een helende plek. Midden in de natuur, aan het water en weg van de drukte. Het ademt rust, ruimte en biedt uitzicht.

Vanuit deze groene, rustgevende en inspirerende plek nodig ik je uit om jouw persoonlijke verhaal te doen. Even stil te staan bij wie en waar je nu bent. Om vervolgens in contact met je eigen kracht en kwaliteiten weer in beweging te komen, zodat je weer keuzes kunt maken voor de toekomst die bij jou passen.

 

<< Terug naar de vorige pagina